Kurz CITLIVÝ ŘEZ OVOCNÝCH STROMŮ

Chcete se naučit ořezávat ovocné stromy, aby se jim lépe dařilo, a aby dostatečně plodili? Přijďte na kurz s Potulným sadařem Dominikem Grohmannem.

 Kurz se uskuteční v sobotu 21.1.2023 od 9 do 16h

v obecním sadu ve Veverské Bítýšce 

Rádi bychom, aby náš obecní sad vzkvétal a byl místem, kam mohou a chtějí občané rádi chodit. Chceme, aby byl bezpečný a udržovaný. Spojili jsme tedy příjemné s užitečným. V rámci kurzu, kde se účastníci naučí novým dovednostem i díky praktické části ošetříme pod odborným dohledem vzrostlé stromy.

 Bližší informace:

Máte nově vysazené stromy, které nerostou, nebo staré jabloně a hrušně, které raději neřežete, abyste nenadělali více škody než užitku? Lámete si hlavu, jak stromy ořezat, aby se jim lépe dařilo a zároveň dostatečně plodily? Nebo ovocné stromy už řežete, ale nejste si jisti, zda to děláte správně?

Kurz citlivého řezu odpoví na všechny vaše záludné otázky o ovocných stromech!

Co můžete očekávat?

Během kurzu se dotkneme i témat jako staré a krajové odrůdy, extenzivní x intenzivní ovocnářství, výsadba ovocných stromů, potřebné nářadí pro péči o stromy apod.

Cena kurzu:

Cenu kurzu si můžete stanovit sami podle toho, zda chcete jen kurz absolvovat nebo v rámci kurzu chcete přispět i na výsadbu stromů a keřů ve vznikající otevřené zahradě ZaHrátka

990Kč základní cena kurzu

1290Kč základní cena kurzu + příspěvek na výsadbu keřů v ZaHrátka - otevřená zahrada a lesní klub

1590Kč základní cena kurzu + příspěvek na výsadbu keřů a stromů v ZaHrátka - otevřená zahrada a lesní klub

 

Přihlašování na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Místo na kurzu Vám budeme držet až po zaplacení ceny kurzu.

 

Print